logo veluvia

Voor reserveringen bel: 0341 701 468

Botter varen in Harderwijk

Met één of meerdere botters kunt u een vaartocht maken over de Randmeren. De eikenhouten botters zijn betrekkelijk eenvoudige schepen, een heuse verademing in deze tijd van luxe. Vanzelfsprekend zorgen wij voor uw natje en droogje of barbecue op een eiland. U kunt de botter natuurlijk ook ‘’los’’ huren.

 

Varen op een botter in Harderwijk kan bijvoorbeeld tijdens een personeelsfeest, teambuilding of gewoon zo maar. Huurt u meerdere botters dan is het mogelijk om er een informele wedstrijd van te maken.

 

Naast het varen zijn er ook nog mogelijkheden voor catering. Wij kijken samen met u naar al uw wensen. Op die manier zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke dag gaat beleven!

Reserveer nu

Sloep huren Harderwijk

Een botter is een oud Nederlands type vissersboot met een typerende vorm. Terwijl onze ervaren schipper en zijn maatje een oogje in het zeil houden, beleeft u met uw gasten de unieke beleving van varen in zijn absolute ‘oervorm’. Reserveer hem nu!

Mogelijkheden

Sloep huren Harderwijk

Catering aan boord

  Barbecue op een eiland of aan wal

  Een Zuid-Afrikaanse braai aan de wal

  Live cooking door een geweldige kok

  Visrokerij van vers vlees en vis

Prijzen

Voor het huren van een botter zijn er oneindig veel mogelijkheden. Daarom maken wij graag, in overleg met u, pakketten op maat.

 

Wel kunnen wij u een indicatie geven aan de hand van uw wensen. Neem daarom contact met ons op.