Diner

Veluvia is een lunchrestaurant, voor koffie, lunch of borrel ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een mooie, intieme lokatie waar je met een grotere groep kan dineren, dan ben je ook bij Veluvia van harte welkom. Kom langs en informeer anar de mogelijkheden!

3 gangen diner

Het diner bestaat uit

Als voorgerecht een proeverij van paling, makreel, zalmsalade en onze befaamde huisgerookte zalm, Hollandse vleeswaren, ossenworst, Harderwieker worst en brood met diverse smeersels.

 

Hoofdgerecht is een vis- of een vleesgerecht seizoensgroenten, friet en bijpassende saus of jus

 

Dessert van de chef

 

34,50 per persoon

Captain’s diner

Een klassieke kapitein’s maaltijd van formaat bestaande uit

  • Bruine bonen, kapucijners
  • Gegrilde speklappen, gehaktballen
  • Augurken, piccalilly
  • Rauwe en gebakken ui
  • Salade
  • Gebakken aardappelen

 

20,50 per persoon

Walking diner

De chef zal een diner voor u verzorgen wat zowel zittend als staand gegeten kan worden, waardoor de avond een wat meer dynamisch karakter krijgt. Dit diner bestaat uit diverse vlees- en visgerechten die van koud naar warm worden geserveerd met als afsluiting een dessert.

Tijdens het diner kunnen er bijpassende wijnen van “De Wijntherapeut” geschonken worden met uitleg over de wijnen, als een soort wijnproeverij.

3 gangen diner, 34,50 per persoon
4 gangen diner, 40,50 per persoon
5 gangen diner, 45,75 per persoon
6 gangen diner, 53,50 per persoon

Zuid Afrikaanse Braai Veluvia

Beleef de sensatie van buiten koken en koken op hout met de unieke Zuid Afrikaanse Braai. De chef gaat voor u bereiden kippendijen, hamburgers, spiezen met zijlende en groene kruiden, saucijsjes en vispakketjes met kruidenboter.
De braai wordt aangevuld met diverse barbecuesalades, gepofte zoete aardappel, diverse soorten brood met boter en pesto en sauzen. 
38,50 per persoon

Wat is een Zuid Afrikaanse Braai

Proef de echte pure smaak, ervaar de oerbeleving en de kunst van het spelen met de hitte van het vuur. Een bbq voor liefhebbers van lekker en exquise eten. Kleine hoeveelheden, maar wel uitgelezen in smaak.

Het basisprincipe is dat er door middel van de kolenmaker een houtvuur in het midden van de braai wordt gestookt. De kolenmaker zorgt voor een constante aanvoer van eigengemaakte kooltjes en voor een gezellig vuurtje tijdens het koken. Bent u klaar met koken dan wordt de braai als open haard gebruikt.

Private dining

Altijd al met een select gezelschap willen dineren of uitgebreid willen lunchen op een speciale locatie?

Bij Veluvia kunt u privé eten op onze salonboot (t/m 12 personen) of bij ons in het restaurant of in onze Captain’s room. Wij kunnen overleg het menu samenstellen. Onze chefkok Peele Koops heeft jarenlange ervaring in het hogere segment van de horeca, hij maakt graag in overleg met u een passend menu.