High-arrangementen

Op zoek naar een leuke en gezellige activiteit met vrienden of familie? Vanaf 2 personen kunnen wij een heerlijke high tea, high wine of high beer verzorgen.

High-Tea

Bij Veluvia bestaat de high tea bestaat uit verschillende gangen. We starten met een amusesoepje. Daarna volgen de klassieke sandwiches met kip of zalm en met kaas. Daarna volgt onze signature dish, een half mootje huisgerookte zalm. Daarna de warme bladerdeeghapjes en quiche. Dan gaan we over naar het zoete. Wat natuurlijk niet mag ontbreken zijn de scones met jam en mini muffins. Deze plankjes worden verder aangevuld met victoria-amandel, 2 soorten soesjes, crème patissier en slagroom.

Bij de high tea schenken we onbeperkt thee.

€ 23,50 per persoon

Schuitje varen, theetje drinken
Nog leuker is het om deze high tea aan boord van de Jacoba te doen. De Jacoba is een klassieke salonboot uit 1925. Je kan met maximaal 12 personen aan boord high tea’ en.

High-Wine

3 verschillende wijnen met 3 bijpassende gerechtjes
€ 28,50 per persoon

High-Bier

3 soorten bier uit de regio met 3 bijpassende gerechtjes
€ 28,50 per persoon

Producten uit

de buurt

Wist u dat wij onze producten bij ondernemers uit de buurt halen?

Ons vlees komt bij slagerij Uit de Bosch vandaan, brood bij bakkerij Wegerif, vis bij J&A uit Harderwijk en wijn van de wijntherapeut. Deze ondernemers maken hun producten met liefde, en dat is terug te proeven!

Reserveren

U kunt bij ons gemakkelijk online een tafel of arrangement reserveren.

Reserveren

Rookhok

Een moot zalm uit ons rookhok? Bij Veluvia bent u aan het goede adres. Wij roken onze zalm lauwwarm op populieren hout, wat een speciale rooksmaak met zich meebrengt. In de zomer roken wij ook paling uit de Randmeren (als er genoeg gevangen wordt).