Shop-experience

Hoe werkt het?

U als ondernemer / particulier bepaalt zelf het budget. U laat ons weten wanneer we uw gasten kunnen verwachten. Wij zullen ze een warm welkom heten bij Veluvia. Met een shopping bag kunnen ze op eigen gelegenheid de stad in, of onder begeleiding van een gids.
Vanzelfsprekend moet de shopping bag gevuld worden. Hiervoor zijn we de samenwerking aangegaan met een aantal van de beste winkels op het gebied van
delicatessen. Zo kunnen uw medewerkers iets lekkers proeven én uitzoeken voor het kerstpakket bij: Veluvia, Slagerij Uit de Bosch, De Wijncirkel,
De Zuivelhoeve en Eef & Co. Op aanvraag ook diverse andere winkels in Harderwijk centrum.

Uw gasten krijgen ieder een boodschappen bag voor de op te halen boodschappen

Jullie zullen samen met een gids de stad verkennen en langs de diverse winkels gaan.

Producten uit

de buurt

Wist u dat wij onze producten bij ondernemers uit de buurt halen?

Ons vlees komt bij slagerij Uit de Bosch vandaan, brood bij bakkerij Wegerif, vis bij J&A uit Harderwijk en wijn van de wijntherapeut. Deze ondernemers maken hun producten met liefde, en dat is terug te proeven!

Reserveren

U kunt bij ons gemakkelijk online een tafel of arrangement reserveren.

Reserveren

Rookhok

Een moot zalm uit ons rookhok? Bij Veluvia bent u aan het goede adres. Wij roken onze zalm lauwwarm op populieren hout, wat een speciale rooksmaak met zich meebrengt. Tevens roken wij ook in de zomer (als er genoeg gevangen wordt) paling uit de Randmeren.