Trouwen

Veluvia is door de gemeente Harderwijk als officiële trouwlokatie aangeduid. Dit betekent dat je bij ons, op een historisch plek in Harderwijk met het uitzicht op de oude haven, kan trouwen. U kunt zelfs gebruik maken van een van onze boten om daarmee aan te meren om te gaan trouwen. Dat noemen wij het Huwelijks bootje.
De trouwceremonie vindt bij mooi weer buiten plaats, als alternatief hebben we boven de Captain’s room, waaruit je ook mooi over de haven uitkijkt.

De ambtenaar van de burgelijke stand zal de ceremonie verder begeleiden. U verzorgt zelf de afspraken met de ambtenaar en het trouwboekje.
Tijdens het formele gedeelte zal onze gastvrouw zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

De borrel na de ceremonie, het diner met de daggasten en het feest kunnen allemaal bij Veluvia worden georganiseerd.

Kosten ceremonie

tot 20 personen
€450,00
20 tot 30 personen
€500,00
30 tot 40 personen
€550,00
40 tot 50 personen
€600,00

Indien u de locatie geheel af wilt huren hebben wij hiervoor speciale tarieven.

De locatie zal feestelijk worden aangekleed, indien gewenst, met witte ballonnen en bloemen. Er zal een opstelling worden gemaakt met witte stoelen en een tafel voor de ambtenaar met lessenaar. Het geluid wordt verzorgd door Legabo.

Private dining

Altijd al met een select gezelschap willen dineren of uitgebreid willen lunchen op een speciale locatie?

Bij Veluvia kunt u privé eten op onze salonboot (t/m 12 personen) of bij ons in het restaurant of in onze Captain’s room. Wij kunnen overleg het menu samenstellen. Onze chefkok Peele Koops heeft jarenlange ervaring in het hogere segment van de horeca, hij maakt graag in overleg met u een passend menu.