Rondvaart en sloephuur

Veluvia is het startpunt als u het water op wil. Het ligt direct aan de haven van Harderwijk op de oorspronkelijke werf. Vanuit deze historische plek stapt u aan boord van één van onze boten. Wij hebben verschillende Stormer sloepen en een klassieke salonboot ‘Jacoba van Reijer Dzn’ uit 1925.

Verken in stijl de wateren rondom de stad in één van onze robuuste sloepen of vaart u mee met onze klassieke rondvaartboot?

Ook kunnen wij uw catering aan boord verzorgen zodat u op het water kunt genieten van bijvoorbeeld een proeverij lunch, een borrelplank of een koelbox met frisdrank.

Wil je reserveren? Klik dan rechtsboven in op “Reserveren?”

Rondvaart

Rondvaart op de salonboot Jacoba van Reijer Dzn.
Van dinsdag tot en met zaterdag om 13.30 uur. Buiten het seizoen, alleen bij voldoende animo (min. 6 personen). In het hoogseizoen varen we ook om 12.00 uur en om 15.00 uur. 

1 uur varen
11,50 per persoon
5,75 voor kinderen onder de 12 jaar

Boot afhuren
125,00 per uur
160,00 per uur incl. gastvrouw

Sloepvaren

Veluvia verhuurt drie sloepen van het type Stormer, die zijn uitgerust met heerlijke zitkussens om comfortabel te kunnen genieten. U kunt bij ons instappen voor de ultieme ervaring op het gebied van sloepvaren. Na een uitgebreide briefing vaart u door de haven en kunt u genieten van de prachtige waterrijke omgeving. Het nieuwe Waterfront en zijn ontwikkelingen zijn overduidelijk te zien en met de waterkaart kunt u de rest van het Wolderwijd en/of het Veluwemeer verkennen.

Kom ook een dagje genieten! Wij verzorgen graag uw catering aan boord zodat u heerlijk kunt lunchen op een van de eilanden. Uiteraard kunnen wij u voor, tijdens en na de vaartocht volledig voorzien van informatie en catering, net zo uitgebreid als u dat wilt.

Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht voor het huren van een sloep. 

Sloepverhuur

Sloep 6 personen
2 uur 74,50
4 uur 119,50

Hele dag 210,00

Sloep 12 personen
2 uur 124,50
4 uur 166,00

Hele dag  260,00

∗ Speciale aanbieding voor dinsdag/woensdag/donderdag

Als je gezellig komt lunchen, ontvang je 10,00 korting op de huurprijs.

Wij kunnen voor u verzorgen o.a.:
* Koelbox met fris, bier of wijn
* Borrelschaal
* Brood met smeersels
∗ Proeverij van huisgerookte vis, vleeswaren en brood met diverse smeersels
Let op: wij vragen 300 euro borg, deze kan alleen contant worden betaald. De huur van de sloep is wel met pin af te rekenen.

Meer informatie

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wil je reserveren? Klik dan rechtsboven op “Reserveren”.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)


Private dining

Altijd al met een select gezelschap willen dineren of uitgebreid willen lunchen op een speciale locatie?

Bij Veluvia kunt u privé eten op onze salonboot (t/m 12 personen) of bij ons in het restaurant of in onze Captain’s room. Wij kunnen in overleg het menu samenstellen. Onze chefkok Peele Koops heeft jarenlange ervaring in het hogere segment van de horeca, hij maakt graag in overleg met u een passend menu.